Schoonpand is een goedkoop schoonmaakbedrijf dat is gevestigd in Amsterdam, maar hun diensten ook in de rest van het land kan leveren. Dus ook wanneer je professionele schoonmakers in een uithoek van het land nodig hebt, dan kun je ze voor een laag en realistisch bedrag inzetten. Je kunt Schoonpand bijvoorbeeld inzetten voor het opruimen en schoonmaken na evenementen of om vloeren en dakgoten te reinigen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om Schoonpand eenmalig in te zetten, maar ook voor terugkerend onderhoud. Hierbij worden duidelijke en eerlijke afspraken gemaakt zonder dat je vastzit aan een contract met een bepaalde opzegtermijn of waar onduidelijke voorwaarden instaan. Je beslist helemaal zelf wanneer en hoe lang je gebruik wilt maken van de diensten van Schoonpand.

schoonmaken

Hulp in het huishouden

Ook wanneer het huishouden geen vanzelfsprekende taak is voor je, door bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, kun je gebruik maken van de diensten van Schoonpand. Wanneer het lastig is om de was te doen, te stofzuigen of te dweilen, dan kun je een beroep doen op de betrokken en betrouwbare medewerkers van Schoonpand. Alle medewerkers spreken gewoon Nederlands en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over een taalbarrière.

Het kantoor schoonmaken

Het bespaart vaak een hoop tijd om de schoonmaakwerkzaamheden op je kantoor uit te besteden. Naast een drukke baan heb je daar natuurlijk liever geen omkijken naar. Het is bovendien ook belangrijk dat alle medewerkers geen hinder ondervinden tijdens de schoonmaak. Schoonpand kan ingezet worden op flexibele tijden, waardoor de schoonmaak buiten kantooruren kan plaatsvinden. De werkzaamheden om het kantoor daadwerkelijk grondig schoon te maken en te houden gebeuren erg grondig. Er wordt door Schoonpand aandacht besteedt aan het schoonmaken van de bureau’s, stofzuigen, dweilen en overig vloeronderhoud, prullenbakken legen, de entree liften en trappenhuizen schoonmaken en planten water geven.

Daarnaast kun je ook overige wensen kenbaar maken zodat de medewerkers van Schoonpand dit voor je kunnen regelen. Momenteel maken diverse bedrijven en organisaties al gebruik van de diensten van Schoonpand, zoals de gemeente Amsterdam en T-mobile. Naast de hoge kwaliteit staan ook flexibiliteit, aangename prijzen en duidelijke afspraken centraal bij dit bedrijf. Wanneer je interesse hebt om je kantoor of bedrijfspand door Schoonpand te laten schoonmaken, dan kun je altijd contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. 

schoonmaken door een goedkoop schoonmaakbedrijf

De schoonmaakdiensten

Schoonpand biedt opties in zowel dagelijks, wekelijks en maandelijks onderhoud als voor incidentele schoonmaakklussen. Bij schoonpand kun je onder andere terecht voor:

  • Het onderhoud van vloeren zoals het onderhouden van gietvloeren en het reinigen van tapijten.
  • De schoonmaak voor het opleveren van een woning. Bijvoorbeeld voor de verhuizing of het schoon opleveren van een nieuwbouwwoning.
  • Het schoonmaken van galerijen en portieken zoals trappenhuizen, liften en entrees zodat je woning of kantoor er weer verwelkomend en representatief uitziet.
  • Het schoonmaken na evenementen zoals een concert, open dag of een feest. Schoonpand kan zowel tijdens als na het evenement ingezet worden.
  • De schoonmaak van kantoren waardoor er in een prettige omgeving gewerkt kan worden en klanten aangenaam ontvangen kunnen worden.
  • Het schoonmaken van kinderdagverblijven en scholen. Schoonpand werkt volgens de GGD hygiënecode Amsterdam, waardoor kinderen onbezorgd kunnen blijven spelen in een schone omgeving en leerlingen aangenaam kunnen werken en studeren.
  • Het schoonmaken van praktijken. Hierdoor kunnen clienten en patiënten zich in een hygiënische ruimte begeven om behandelingen zo prettig mogelijk te kunnen ondergaan.
  • Huishoudelijke taken. Deze dienst wordt aangeboden voor mensen die belemmert worden in het uitvoeren van huishoudelijke taken.
  • Schoonmaak in de horeca en detachering schoonmaakwerk.
  • Het reinigen van de dakgoot.
Goedkoop en flexibel laten schoonmaken