De feestdagen en de kerstvakantie staan alweer bijna voor de deur: het einde van het jaar 2019 komt al snel dichtbij. De hoogste tijd om te kijken naar de nieuwste interieur & woontrends van 2020. In deze blog bekijken we de belangrijkste trends voor het nieuwe seizoen zodat jij alvast inspiratie op kunt doen! 

Woontrend 1: Warme tinten 

Warme tinten zijn echt niet te missen volgend jaar. Deze trend was al zichtbaar in 2019, maar de warme kleuren blijven zich ook komend jaar verder ontwikkelen. Dit jaar werd Spiced Honey de Flexa kleur van het jaar 2019 (dit is een bruin- oranje achtige, warme kleur). Ook voor komend jaar wordt verwacht dat deze kleuren hot & happening blijven. De eerste woontrend staat dus volledig in het teken van warme kleuren. 

Woontrend 2: Ronde vormen

Ronde vormen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ronde meubels, ronde lampen en ronde vloerkleden doorbreken de rechte en strakke lijnen in jouw interieur. Een ronde salontafel bijvoorbeeld maakt direct verschil. De ronde vormen zijn zacht, vriendelijk en passen ook perfect in kleinere woonruimtes. Een ronde tafel neemt bijvoorbeeld veel minder ruimte in beslag. 

Woontrend 3: Smart home

De derde interieurtrend heeft alles te maken met smart home, of te wel een slim huis. De technologische apparaten maken ons leven een stuk makkelijker. Daarnaast helpen ze ook bij het efficiënt inrichten van jouw woning. Bovendien helpen de slimme apparaten ook bij het duurzamer inrichten van je huis. Denk eens aan de slimme thermostaat of slimme lampen die automatisch aan en uit gaan. Hierdoor wordt jouw energierekening een stuk lager. Dus de derde woontrend maakt je huis duurzamer en vergroot het woongemak. 

Woonboulevard Almere Buiten

Woonboulevard Almere – de plek voor de nieuwste woontrends 

Komend seizoen zie je in alle meubelwinkels Almere veel meubels met ronde vormen, warme kleuren en slimme technologie in het interieur. Bezoek binnenkort eens de woonboulevard Almere om inspiratie op te doen, ideeën op te doen en om persoonlijk advies te ontvangen. Daarnaast biedt woonboulevard Doemere Almere meer dan je zou denken. De evenementen en de sfeer, woonboulevard Almere Buiten heeft het allemaal in huis. 

Woonmall Almere – Doemere meer dan je zou denken

Bij woonboulevard Doemere vind je altijd iets wat bij jou past en wat bij jouw wensen aansluit. De ruim 35 woonwinkels en meubelzaken hebben alles voor in en rondom je huis. Zo hebben zij een ruim assortiment op het gebied van wonen, slapen, douchen, koken en studeren. 

Ontdek de nieuwste woontrends bij Woonboulevard Almere Buiten