Voor een kamer waarvan je het decor eigenlijk niet mooi vindt zijn muurstickers ideaal. Je kunt op een goedkope manier de kamer transformeren en dat zonder dat je met verf en een kwast in de weer moet gaan. Het leuke van de muursticker is dat je alle kanten op kunt en dat je ze eigenlijk in elke soort kamer (babykamer, een studeerkamer, slaapkamer enzovoorts) kunt gebruiken. Er zijn duizenden muurstickers waaruit je kunt kiezen en daarom zit er vast een sticker tussen voor jouw kamer en jouw doeleinde.

Een muursticker voor de baby- of kinderkamer

Er worden hele mooie muurstickers gemaakt voor kamers van kinderen en baby’s. Je kunt deze uitkiezen op thema of op kleur en de kamer zo makkelijk opfleuren. Uiteraard is het mogelijk om een muursticker met een naam te gebruiken, zodat je de kamer ook een persoonlijk tintje kunt geven. Er zijn stickers met patronen, met namen, met bomen, met bloemen, met sterren, met teksten, noem maar op. Als je zelf niet van verven houdt, je hebt de tijd of de energie er niet voor of je wilt eigenlijk de kleur op de muur niet veranderen, dan is een muursticker ideaal.

Muurstickers voor je bedrijf

Deze stickers hoeven natuurlijk niet alleen in woningen te worden geplaatst. Ook bedrijven hebben hier wat aan. Vaak kun je dan een sticker bestellen met het logo van je bedrijf erop of een inspirerende quote. Denk verder dan dat en bestel productfoto’s in stickervorm, geef de noodroute aan via pijlen op de muur of gebruik stickers die gemakkelijk te verwijderen zijn voor het aankondigen van een promotie. Muurstickers zijn goedkoper dan schilders, ze zijn minder permanent en je kunt ze zelf ontwerpen. Hierdoor zijn ze voor de zakelijke wereld ook op verscheidene manieren toe te passen.

Andere opties

In principe is er geen kamer waar een muursticker niet zou passen. In de woonkamer worden vaak mooie citaten gebruikt over het belang van familie en van liefde. Voor in de slaapkamer zijn er rustgevende thema’s of kan een citaat ook erg mooi zijn. Heb je een gaming room, dan vind je ongetwijfeld een sticker die bij dat thema past. Laat je muurstickers op maat maken en je haalt echt iets unieks in huis.

mooie muurstickers voor thuis

De voordelen

Het gebruik van een muursticker als decoratie heeft een aantal voordelen. Ze zijn bijzonder veelzijdig en kunnen voor elke situatie en elke soort ruimte worden gebruikt. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en je hoeft er niet voor te verven of een schilder voor in te huren. Bij de meeste winkels kun je ook een muursticker op maat laten maken, zodat je een uniek ontwerp in huis haalt. Je kunt voor een niet-permanente muursticker kiezen en deze gemakkelijk weer verwijderen, indien nodig. Deze stickers zijn zo gemaakt dat ze op elke ondergrond kunnen hechten en een kwalitatieve muursticker zal dan ook lang blijven zitten. Je knapt je kamer in tien minuten op, zonder dat hier bloed, zweet en tranen aan te pas zijn gekomen.

Blaas een kamer nieuw leven in met muurstickers
Getagd op: