Steeds meer bedrijven maken gebruik van de bouwlaser, zeker in de industriële sector. Met dit product kunnen nauwkeurige metingen worden. Een werkwijze die een stuk efficiënter is dan hetgeen voorheen werd gedaan met hetzelfde type metingen. Zeker in de bouw is deze tool erg handig, want hiermee kunnen instrumenten volledig automatisch waterpas worden gelegd. Er is overigens ook nog een mogelijkheid om dit ‘gewoon’ handmatig te doen. Maak kennis met deze hoogwaardige uitvinding voor diverse kleine en grote klussen in de bouw. Winstgevend voor bedrijven en uitermate efficiënt voor de particuliere gebruiker.  

Bouwlaser voor diverse projecten  

Bouwlasers zijn te gebruiken voor tal van projecten, vooral in de bouw, maar ook in andere sectoren waar waterpas leggen en het uitvoeren van metingen plaatsvindt. Zo is dit apparaat onder meer in het grondverzet of voor stratenmakers uitermate bruikbaar. De nauwkeurigheid van dit instrument op een millimeter per 10 meter; buitengewone prestaties die handmatig vrijwel onmogelijk te bereiken zijn. Dankzij een roterende laser weet je precies wat waterpas is, hoe je moet sturen en wat je volgende stap wordt. Hoewel de bouwlaser op energie loopt, zorgen de duurzame cellen ervoor dat je de laser dag na dag kunt inzetten. 

Het principe uitgelegd

De bouwlaser werkt in de praktijk zeer eenvoudig. Laserlijnen worden geprojecteerd op de grond en door middel van een laserdiode worden loodrechte lijnen weergegeven. Langs deze lijnen kan je snel en effectief aan de slag. Omdat de lijnen automatisch meebewegen op nieuwe terreinen, ben je altijd verzekerd van het optimale resultaat. De lijnen van de laser kruizen elkaar en vormen samen een vlak dat precies waterpas is. Bij de bouw van huizen of het leggen van een straat kan je jezelf voorstellen dat dit principe als erg interessant wordt ervaren. Het resultaat is evident. 

Binnenshuis gebruik van de apparatuur 

Wist je dat de bouwlaser ook binnenshuis zeer interessante mogelijkheden kent. Sterker nog, je kunt als particulier ook prima aan de slag met dit apparaat. Ga je nieuwe tegels leggen in de badkamer of zelf een nieuwe vloer leggen in de woonkamer? Dan is de bouwlaser de beste tool om te gebruiken. Het waterpas leggen is voorbestemd aan de laser, en jij hoeft alleen te zorgen dat de bouwlaser routeert met de ruimtes die jij onder handen neemt. Dit resulteert in een vloer die exact vlak is, en dit ook blijft voor de jaren die komen. Zelf voor het zelf fabriceren van een eettafel of kast is de bouwlaser een onmisbare tool. Dit product levert uitstekende prestaties voor binnenshuis gebruik. 

Vooral voor buitenshuis gebruik

Hoewel de bouwlaser ook binnenshuis is te gebruiken, is dit apparaat met name direct buiten je huis enorm handig. De bouwlaser kan voor de binnenzijde van de woning relatief kolossaal zijn, maar dat is buiten wel anders. De aanleg van een terras of oprit, dan wel het verzetten van de grond in je tuin is vanaf nu een klus voor jou. Geen extra kosten voor een hovenier of bestrater, want met de juiste apparatuur ga je zelf aan de slag. Een bouwlaser mag worden gezien als het ideale middel om zelf te straten. Dat doen veel mensen nu ook al zelf, maar het waterpas maken van een oppervlak is vaak een tijdrovende en intensieve klus, zeker voor de grotere oppervlakten. De bouwlaser doen dit allemaal voor je, en geeft gedetailleerd weer wat de volgende stappen zijn. 

Veel bouwbedrijven en overige industriële bedrijven hebben de voordelen van een bouwlaser al ondervonden. Projecten zijn sneller afgerond en het resultaat in vrijwel alle gevallen beter dan men zou verwachten. Dit betekent efficiënter, nauwkeuriger en doelgerichter werken.

Een complex apparaat? Valt mee!

Veel particulieren en bedrijven verwachten bij deze automatische apparatuur veel problemen. De bouwlaser is evenwel zeer eenvoudig te bedienen. Aan de bovenzijde van dit apparaat vind je de roterende kop, welke zorgt voor het waterpas weergeven van grotere oppervlakten. Met een soepel handvat kan je eenvoudig de bouwlaser verplaatsen, terwijl het bedieningspaneel weergeeft wat je met het apparaat kunt doen. De lens op de roterende kop is essentieel om de exacte positie van het waterpas gebied te bepalen. Dankzij de bescherming van de kop aan de bovenzijde, kan je met dit duurzame apparaat nog jaren vooruit. 

Een bouwlaser op een bouwterrein

Voor particulieren en bedrijven

De bouwlaser is een ideaal apparaat voor zowel particulieren die zelf aan de slag willen, als voor bedrijven die op zoek zijn naar een innovatie die zorgt voor verbeterde resultaten. Daarbij is dit apparaat ook nog eens efficiënter; het kost de gebruiker minder moeite om grotere oppervlakten in volledige harmonie te leggen. Waterpas leggen met het gemak van de bouwlaser. 

Is de bouwlaser het product van de toekomst?
Getagd op: